Fysio Koninginneweg

Al jarenlang is Fysiotherapie Koninginneweg een begrip in Rijssen en omgeving. Als praktijk zijn wij constant op zoek naar verbetering. Wij streven naar persoonlijke en kwaliteitsvolle zorg voor u als client. U mag daarom van van ons verwachten dat onze fysiotherapeuten handelen op basis van evidentie en ons team zich voortdurend blijft ontwikkelen.

Inmiddels hebben wij een team van 20 fysiotherapeuten, waarvan 18 in het bezit van een master of daarvoor in opleiding. Wij bieden specialisaties op elk terrein en zorgen ervoor dat deze kennis steeds een nieuwe up-date krijgt. Samen met u gaan wij voor de beste zorg en oplossing voor u klachten. Waar nodig werken wij samen met andere (para)medische en specialistische disciplines zodat u zo snel mogelijk weer in beweging bent !

logo_ftwk_2020_def

Koninginneweg 26
7462 HM Rijssen
0548-515599

website: www.fysiotherapiekoninginneweg.nl
e-mail: praktijk@ftkw.nl

Annemarel Pas

De fysiotherapie neemt een steeds belangrijkere rol binnen de behandeling bij kanker. Voorafgaand aan de behandeling middels operatie, radiotherapie of chemotherapie, maar ook volgend op een van deze behandelingen. Het kan gaan om een lokale behandeling, zoals het borstgebied, middels oedeemtherapie of littekenbehandeling. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat training voorafgaand aan operatie of chemotherapie, tijdens chemotherapie of na behandelingen als een operatie, chemotherapie of radiotherapie enorm kan ondersteunen in het herstel. Onze fysiotherapeuten kunnen u begeleiden bij de oncologische revalidatie. 

Maak een afspraak met een
van onze zorgverleners!