Fysiozorg Rijssen

Fysiozorg Rijssen is een moderne praktijk voor fysiotherapie met ruim 20 jaar ervaring. Wij werken met een team van fysiotherapeuten met verschillende specialisaties, zodat iedere klacht behandeld kan worden.  Wij zorgen ervoor dat u zich bij ons thuis voelt. Dit draagt bij aan een optimale behandeling en optimaal herstel. Wij behandelen patiënten uit o.a. Rijssen, Holten, Enter, Goor, Markelo, Wierden, Nijverdal en Hellendoorn.

Iedereen is welkom bij ons en u kunt met en zonder verwijzing bij ons terecht. Wij laten u graag kennis maken met Fysiozorg Rijssen en nodigen u van harte uit in onze praktijk!

Logo Fysiozorg Oncologie Netwerk Rijssen

Roelf Bosmastraat 39B
7462 MZ  Rijssen
0548-51 79 56

website: www.fysiozorg.nl
e-mail:
info@fysiozorg.nl

Kely Vrielink

De fysiotherapie neemt een steeds belangrijkere rol binnen de behandeling bij kanker. Voorafgaand aan de behandeling middels operatie, radiotherapie of chemotherapie, maar ook volgend op een van deze behandelingen. Het kan gaan om een lokale behandeling, zoals het borstgebied, middels oedeemtherapie of littekenbehandeling. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat training voorafgaand aan operatie of chemotherapie, tijdens chemotherapie of na behandelingen als een operatie, chemotherapie of radiotherapie enorm kan ondersteunen in het herstel. Onze fysiotherapeuten kunnen u begeleiden bij de oncologische revalidatie. 

Maak een afspraak met een
van onze zorgverleners!