Podotherapie ten Brinke

Podotherapie ten Brinke vindt dat iedere persoon uniek is, daarom nemen wij voldoende tijd voor u om zo tot een goed behandelplan te komen. Persoonlijke aandacht en deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Podotherapie ten Brinke behandelt voetklachten die kunnen ontstaan als het gevolg van kanker of de behandeling van kanker. De meeste voetklachten bij mensen met kanker ontstaan door gevolg van chemotherapie, bestraling en/of doelgerichte therapie.

Het kan bijvoorbeeld gaan om neuropathische klachten, hand/voetsyndroom, toename van eeltvorming, droge voeten met kloofvorming, loslaten van de nagels, ontstekingen rondom de nagels en de nagels kunnen gaan verdikken.

254_1508420949

U vindt ons op de volgende locaties:

Locatie Haarstraat: Haarstraat 42, 7462 AR Rijssen
Fysiotherapie Koninginneweg : Koninginneweg 26, 7462 HM Rijssen
Fysiotherapie Trifitt Holten:
Dorpsstraat 39, 7451 BS Holten

Telefoonnummer voor alle locaties: 0548-537333

website: podotherapietenbrinke.nl
email: info@podotherapietenbrinke.nl

Team Podotherapie ten Brinke

Podotherapie ten Brinke bestaat uit drie podotherapeuten, te weten Lyanne ten Brinke, Danielle Grootte Bromhaar en Manon van der Laan.
Wij weten wat de gevolgen kunnen zijn van de verschillende behandelingen van kanker. We screenen uw voeten om de risicofactoren in beeld te brengen.
Daarna wordt er een eventuele behandeling gestart dit kan bijvoorbeeld zijn: een huid- en of nagelbehandeling of het aanmeten van drukontlastende zolen en/of ortheses.
Verder kan er advies gegeven worden en/of een eventuele doorverwijzing naar (para)medische disciplines om zo de voetconditie optimaal op peil te houden.

090

Maak een afspraak met een
van onze zorgverleners!