TeamFysiek Enter

Wij, TeamFysiek, staan voor zorg en aandacht. Deze 2 sterke kreten zijn de pijlers binnen onze fysiotherapiepraktijk en zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden.

TeamFysiek biedt naast de bekende vormen van fysiotherapie ook onder andere dry needling, echografie, shockwave-therapie en sportbegeleiding.

Door ons als praktijk te binden aan organisaties en netwerken zorgen wij voor hoogstaande groeiende kwaliteit. Natuurlijk maakt hier ook de persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling van onze therapeuten deel van uit. Een mooi, goed en trots team staat klaar om samen tot het beste resultaat te komen. De verschillende specialisaties binnen de praktijk zorgen voor een complete en totale behandeling.

teamfysiek_fc

Middenplein 16
7468 NA Enter
0547-388244

website: www.teamfysiek.nl
e-mail:
info@teamfysiek.nl

Jessica Nijzink – ter Steege

De fysiotherapie neemt een steeds belangrijkere rol binnen de behandeling bij kanker. Voorafgaand aan de behandeling middels operatie, radiotherapie of chemotherapie, maar ook volgend op een van deze behandelingen. Het kan gaan om een lokale behandeling, zoals het borstgebied, middels oedeemtherapie of littekenbehandeling. Wetenschappelijk onderzoek wijst uit dat training voorafgaand aan operatie of chemotherapie, tijdens chemotherapie of na behandelingen als een operatie, chemotherapie of radiotherapie enorm kan ondersteunen in het herstel. Onze fysiotherapeuten kunnen u begeleiden bij de oncologische revalidatie. 

Maak een afspraak met een
van onze zorgverleners!