Podotherapie Reggestreek

Wij zijn Maureen ten Hag en Linda Ehrenhard, uw podotherapeuten bij Podotherapie Reggestreek. Samen hebben we maar liefst 25 jaar ervaring als podotherapeut. Podotherapie Reggestreek is een compact en toegankelijk voetexpertisecentrum. Want wij geloven in kleinschaligheid.

Persoonlijke aandacht, kwaliteit en oplossingsgericht werken zijn aspecten waar Podotherapie Reggestreek in Rijssen en omgeving bekend mee geworden is. Wij kijken verder dan alleen uw klacht. En dat is wat ons zo sterk maakt. Wij geloven in een persoonlijke benadering met voldoende tijd en aandacht voor u als cliënt. U heeft aan één adres genoeg. Want wij hebben alle kennis en kunde zelf in huis: van echografie tot vaatdiagnostiek.

Oncologie Netwerk Rijssen Logo Podotherapie Reggestreek

U vindt ons op de volgende locaties:

Veeneslagen: Neonstraat 3, 7463 PE Rijssen
Plan Zuid: De Wellehof, Kattenhaarsweg 2, 7462 ER Rijssen
’t Lentfert: De Bolder (Eltheto), Karel Doormanstraat 36, 7461 ER Rijssen
Enter: Carint Reggeland, Reggestraat 99, 7468 EJ Enter
Delden: EV Fysiotherapie, de Berken 2a, 7491 HJ Delden

Telefoonnummer voor alle locaties: 0548-794515

website: www.podotherapiereggestreek.nl
email: secretariaat@podotherapiereggestreek.nl

Maureen ten Hag

Ik studeerde in 2003 af aan Fontys Hogeschool te Eindhoven. Van 2010 t/m eind 2019 ben ik docent geweest aan de opleiding Podotherapie bij Saxion Enschede. Ik doceerde de lessen biomechanica en leerde de studenten over de bewegingen van de gewrichten en spieren van de mens. Deze kennis kan ik in de praktijk goed toepassen. Bij kankermedicatie kunnen er nare bijwerkingen ontstaan aan uw voeten. Denk hierbij aan hand-voet-syndroom of hand-voet-huidreactie. Door bijvoorbeeld overmatig eelt professioneel te verwijderen probeer ik het lopen en bewegen zo aangenaam mogelijk te maken. Ook kan ik bij een oncologische voet een zachte inlegzool maken waardoor er minder druk op pijnlijke plekken ontstaat.
Als een gewricht niet helemaal goed beweegt, dan kan ik podomanuele therapie toepassen. Zo kan ik het gewricht mobiliseren om het weer beter te laten bewegen. Ik ben een allround podotherapeut met kennis van de oncologische voet.

Linda Ehrenhard

Ik ben in 2010 afgestudeerd aan Saxion Enschede en gespecialiseerd in echografie. In onze praktijk hebben wij een eigen echoapparaat. Hiermee kan ik sneller en beter de juiste podotherapeutische diagnose stellen. Ook kan ik met echo het herstel van spieren en pezen nauwkeurig controleren. Naast podotherapeut ben ik bestuurslid Praktijkzaken bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten. Vanuit de NVvP ben ik betrokken bij de Oncologie-kamer. Ook ik ben allround podotherapeut met kennis van de oncologische voet, maar ik heb speciale interesse in echografie en vaatonderzoek en kinderpodotherapie.

Maak een afspraak met een
van onze zorgverleners!