Judith Toeters huid- en oedeemtherapie

De praktijk van Judith Toeters huid- en oedeemtherapie is sinds februari 2011 gestart en gevestigd in het Medisch Centrum Rijssen. Het team voert verschillende behandelingen uit om de zieke of beschadigde huid te herstellen. Het doel van de behandeling is het opheffen, verminderen en/of voorkomen van een stoornis of beperking als gevolg van een huidaandoening. Het einddoel is de patiënt beter laten functioneren in het dagelijks leven.

Wij, als huid- en oedeemtherapeutes, handelen met een enorm enthousiasme, empathie en professie om goede zorg te leveren. Zodat de patiënt/cliënt zich op z’n gemak kan voelen, wat mede uiteindelijk van positieve invloed is op het herstel van de huidaandoening.

Huid- en oedeemtherapie zal een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van de patiënt/cliënt met (chronische) huid- en/of oedeemproblemen, zodat zij weer de regie in eigen handen kunnen nemen en goed kunnen functioneren in de samenleving op een voor hen prettige wijze. Om deze reden zetten wij de patiënt/cliënt centraal en handelen wij vanuit hun hulpvraag.

logo-judith-toeters-oncologie-netwerk-rijssen

Medisch Centrum Rijssen
Wijnand Zeeuwstraat 26-G
7462 DE Rijssen
0548-514122

website: judithtoeters.nl
email: huidtherapie@judithtoeters.nl

Judith Toeters

Huid- en oedeemtherapie zal een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van de cliënt met (chronische) huid- en/of oedeemproblemen. Zoals oedeemvorming, littekens en wonden welke het dagelijkse leven en functioneren kunnen belemmeren worden bij ons behandeld. Tevens kunt u bij ons terecht voor het aanmeten van elastische kousen. Ook staan wij klaar voor een passend huidadvies!

Maak een afspraak met een
van onze zorgverleners!